Любопитно

UN BESO стана на 10 години

Най-големият клуб по танци в Централна Северна България UN BESO art & dance center – Велико Търново ще отбележи своя 10-и рожден ден. Заради пандемичната обстановка и спазване на противоепидемичните мерки за безопасност, партито на трите дами, създателки на танцовия клуб, ще бъде виртуално – в платформата Zoom. То ще се проведе на 22 януари, петък с начален час 19,00.

Трите създателки на UN BESO Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева ще излъчват от залата за танци, а всеки от учениците им ще може да се присъедини към партито от собствения си дом чрез компютъра или смартфона си. Така ще бъдат вдигнати виртуални наздравици за здраве и за по-скорошно отваряне на залите.

„Пригответе питиетата и нека танцовите ви обувки са под ръка – предстои вълнуваща среща. Толкова много неща имаме да си разкажем, за толкова хубави моменти има да си спомним и толкова нови мечти да споделим“, казват трите грации от UN BESO. Те ще покажат и хореографии, в които всеки може да се включи пред екрана си вкъщи.

Всички пожелания участниците в партито ще могат да отправят към своите инструктори в чата по време на живото излъчване. Най-готините от тях ще бъдат прочетени в ефир.

Още много изненади са подготвили организаторите за участниците в първото Zoom парти и десетия рожден ден на UN BESO.