Денят

Happy mums отбелязаха десетия си рождения ден с празненство в парк „Дружба“

Happy mums отбелязаха десетия си рожден ден  в парк „Дружба“. Празникът бе подготвен от екипа, помогнал на хиляди родители да се справят с грижите за децата си. За доброто настроение на гостите организаторите бяха подготвили музикална програма с Дж Тишо, с игри, песни и танци. На празника присъстваха родители, деца и най-малките попълнения в семейството на Happy mums- бебетата. Те  прекараха три часа заедно с екипа на центъра за родители за почерпката на открито. За празненството фирми-партньори на Happy mums  предоставиха лакомства и торта. Създателката на центъра  Тони Калушкова изказа благодарността си към всички, оказали им подкрепа през годините и към екипа, с които работи.

„Имаше една майка, която беше много притеснена от факта, че очаква дете. Не знаеше как да постъпи и какво решение да вземе. Поговорихме приятелски и лично. Сега детето е на две години. Тези моменти, в които помагаш на човек да премисли, да се успокой, да се почувства сигурен в себе си ме зареждат и ме карат да продължавам.  Цял живот съм търсила точно тази работа. Бях участъкова акушерка на три участъка в града преди реформата. После помагахме на жени с остеопороза. Когато създадохме центъра, намерих мотивация непрекъснато да се развивам и да уча“, сподели Тони Калушкова.

До момента курсовете на Happy mums са преминали над 1000 родители, а общият брой на двойките, които са се възползвали от предлаганите услуги в центъра надхвърля 4000.