Икономика

Google с безплатно обучение във Велико Търново за ефективно онлайн присъствие на бизнеси

За втори път тази година във Велико Търново гостува екипът на Google Дигитален гараж. Този път събитието ще е на 13-ти ноември от 19 ч. в пространството за работа и събития на Велико Търново Freeдом21, като темата за ефективното онлайн присъствие е още по-задълбочена, за да бъде максимално полезна на гостите.

След обучения в 37 български града, лекторите са забелязали повтарящи се грешки в управлението на онлайн присъствието на бизнесите, с които са се срещнали. На точно тези проблеми те ще обърнат внимание на обучението във вторник. Програмата ще включва 7 подтеми:

Стратегия, цели и подготовка за извеждане на бизнеса онлайн

Оптимизация на хора – копирайтинг и потребителско поведение

Фактори за добро класиране в търсачката

Етапи при SEO

Google Analytics

Google Tag Manager

Социални мрежи (Facebook и Instagram)

Пълната програма на събитието, както и повече информация, могат да бъдат намерени на Facebook страницата на Freeдом21 – @Freedom21vt. Мястото се намира на ул. Стефан Стамболов 21, точно след втората тераса с гледка към Конниците, посока Царевец.

Събитието е насочено към все по-нарастващата група на фрийленсъри в Търново, както и към предприемачи и собственици на малък и среден бизнес. Разбира се, е отворено и към всеки с интерес в сферата. Входът е свободен, но се изисква регистрация, която може да бъде направена от този линк: https://bit.ly/2QQXqeD