Икономика

Arduino day – за пръв път и в Търново

За пръв път в старата столица ще се проведе технологичният Arduino Day е световен празник на Arduino. Той представлява  24-часово събитие, организирано директно от общността или от основателите на Arduino, което събира хората, за да споделят своя опит и да научат повече за платформата с отворен код. Организаторите в старопрестолния град са от Клуба на програмиста във Велико Търново.

Можете да присъствате на събитие или да организирате събитие за вашата общност, уверяват те. Няма значение дали сте производител, инженер, дизайнер, разработчик или педагог: Arduino Day е отворен за всеки, който иска да празнува невероятните неща, които са били направени (или може да се направят) с тази отворена платформа. Събитията ще включват различни видове дейности, съобразени с местната аудитория по целия свят.

Представете свой проект или тема по време на Arduino Day 2019 в сегмента ЧАСТ-3 от 16:00 ч. до 19:00 ч. Ще разполагате с 25 минути, което включва представянето на темата и/или проекта + време за въпроси и дискусии. Запишете се тук: https://goo.gl/forms/b94CnGZKXg0n3Mrw2