Политика

30 работни места, аптека и видеонаблюдение планира бъдещият кмет на Хотница от БСП Тихомир Тодоров

Амбициозна програма е решил да изпълни издигнатият от „БСП за България“ кандидат за кмет на Хотница Тихомир Тодоров. Намеренията си за управление на селото той представи на предизборна среща пред читалището, която предизвика интереса дори на неговите опоненти.

Тодоров е категоричен, че за всеки изхарчен лев предварително ще се допитва до жителите на селото, с които възнамерява да бъде в постоянна връзка. Бъдещият кмет вече работи по привличането на инвеститор, който да създаде 30 работни места. Освен това Тихомир Тодоров е твърдо убеден, че в Хотница трябва да има аптека и е категоричен, че ще изпълни този ангангажимент. Той ще се погрижи и за сигурността в селото, изграждайки видеонаблюдение.

Тихомир Тодоров получи и силна подкрепа от кандидата за кмет на община Велико Търново Ирена Стасинопулу, както и от кандидатите за общински съветници от „БСП за България“.

„Познавам Тихомир от 20 години, той е интелигентен и много внимателен към хората. Убедена съм, че заедно след изборите ще създадем по-добри условия за развитието на Хотница“, каза Ирена Стасинопулу.

Водачът на листата Михаил Михалев беше категоричен, че към този момент населените места в общината са забравени.

„Всеки кмет на населено място в нашата община на практика с вързани ръце, ако няма средства, с които да разрешава наболели проблеми. Затова в нашата програма е включено двойно увеличение на парите за населените места. Но има и още нещо, което може да промени едно село и това са личните качества на кмета, затова пожелавам на Тихомир Тодоров да спечели“, каза водачът на листата Михаил Михалев.

За да подкрепят бъдещият кмет на Хотница в селото дойдоха и кандидатите за общински съветници Марио Иванов, Желка Денева, Красин Каракоев, Стефани Велева, Кирил Минков и Стефан Стоянов.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!