Любопитно

2022 година ще бъде здрава, материална и емоционална, изчислява търновски нумеролог

Здрава, материална и емоционална 2022 година ни очаква, според великотърновският нумеролог Ана Креалди.

„Докато 2021 година беше социална, през новата година се променя индивидуалният човек. Това, което преживяваме означава, че става по-отговорен за себе си, по-съзнателен. Нещата ще са по-добри от 2021 г. По-силни в годината месеци са май и август. Тогава се очакват най-добрите позитивни промени в рамките на целия свят. Годината е материална, емоционална и спъната, т.е времето не позволява активности и ги санкционира тези, които не ги спазват. 2022 година е време да се наслаждаваме на живота и да сме доволни от това, което имаме”, прави анализ Креалди.

Според нея, годината е здрава. Не е година на простудни болести. „Отшумяване на пандемията през февруари. Намаляват тенденциите за разболеваемост от всякакъв характер. Годината е здрава през цялата година. Само през юли ще се наблюдават заболявания с обмяна на вещества, фрактури, сърдечни болести“, допълва нумерологът.

Има два стабилизиращи месеца. „Те са февруари и ноември. Нещо приключва в рамките на целия свят. Нещо се осмисля по нов начин. Два пъти в годината – март и декември има нов старт. Годината позволява повече работа, позволява бизнес, транспорт и комуникации. Двойките в записа на годината водят до подобряване на търговията – внос, износ, онлайн“, казва още Креалди.

България е в собствено влияние тройка за 2022 година. Това означава – стоя си на мястото, гледам си работата, не си усложнявам живота.

„Стабилизиране на местната власт. Ако не се занимаваме с чужди държави, ни предстои една добра година за България. А доброто за България е да си седим на мястото и да си гледаме държавата, да не се занимаваме със света. Сборната редукция на двойките в годината е 6, а 6 и 2 са клюки, интриги, но пирамидалният анализ отрича двойката. Много двойки водят до резултат единица. Едно и две е ин и ян. В резултат на това означава, че ако все пак се занимаваме с чужди работи, ще започнем да си гледаме работата в крайна сметка”, обобщава още великотърновският нумеролог Ана Креалди.

Кремена Крумова – Попова