Любопитно

2020-та: „Година за индивидуалното, за малкото, за нежност и съчувствие, за скромност и смирение“

Годината 2020-та е вододел между две епохи в нашето съзнание – тази на какво е било и как сме го правели до сега и тази на бъдещето, което започва от днес. Тя е време за обръщане  към себе си и психологията на хората около нас, за гледане навътре. Какво може да види човек вътре в себе си? Своята душа или страхове, кризи, нерешени блокажи, неизживени емоции. Календарът ден по ден, месец по месец ни помага да не се страхуваме от страха, а да го погледнем в очите и да видим, че той е уплашен от  нас и възможността да го докоснем и променим„, казва за новата година Ана Креалди, великотърновски нумеролог.

Според нея, външно, повечето от дните изглеждат така – натрупване на готовност, напрежение на чувствата, но отвън още нищо не показва да е така, за е започнало да става. Годината е за индивидуалното, а не за социалното, за малкото, а не за голямото, за нежност и съчувствие, за скромност и смирение, за общуване и споделяне, за взаимопомощ и утеха.

Това е година, в която следва да приемем по-малкото зло, вътрешния начин пред външния, че природата е жива и страда от нашето безчувствие, човека до нас носи душа, като нас, че парите не са силните в живота ни, а съчувствието и добротата, има втори път за втори път, какво мога сам и ми е достатъчно и други. Година за спиране и поглед в себе си, оглеждане. „Не е година за големи работи, шум, планиране, масовост, генерални промени, нов дом, работа, професионализъм, големи планове и световни промени. Не е година за социални промени, а за подобряване на индивидуалното качество отвътре. 2020-та ще ни научи да се концентрираме в детайла. Ние променяме емоционалния си свят – отключва се подсъзнателния астрален ремонт на умението ни да видим важността на личната емоция и да я поставим над материалната ценност в живота. Сърцето е над парите. Месеците в 2020 година са 12 слаби, но активни. Това означава, че нещата, които правим имат последици, но не можем да направим много, а само това, което е позволено да се случи. Не можем да определяме генерално нещата, до доколкото се отнася лично за нас – можем много„, „говорят“ цифрите в нумерологията.

България през 2020 година – очаква ни усилване на състраданието и взаимопомощта; прощаване на грешките волно и неволно; нов тип бедност, мними психо болест от липса на морал, вяра; интерес към принципа направи си сам, втора употреба и препродаване; ново място, закон за общините, жилищата, нов човек у дома, офиса; нова среда; щастливи запознанства, приемане, проблеми в работата и внимание към професионализма; зле, което  е добре; добре, което не е зле; психо година, за работа над себе си, от мен зависи колко мога, стоя си на мястото; гледам себе си и намирам, каквото обичам.

През януари и октомври преживяваме най-големите блокажи, крайности, лишения, кризи на път и в обществото, в работата, недомислия, жертви, инфарктни състояния в общ смисъл. Градивни, активни периоди за бизнеса, пътувания, командировки довършване на план има възможност за случване през февруари, май, юли, ноември. Нещо ново с чакане, каквото дойде – през март, април, юни, декември. Самозалъгване в резултата, гаранциите, мъдростта, парите, обещанията и сроковете – август и септември. Слаба пасивна година от типа по-добре от света, по-зле от себе си. Нужни са икономии, самолечение, самосъжаление, съчувствие и взаимопомощ, безрискови и безсрокови намерения. Година на ново начало, но познатото „все по-зле“. Обществото се свежда не до законите, институциите, властта, а до личното самосъзнание. Поскъпване на консумативите, отлив на хората от услугите. Бавни, малки строжи, година на имотите и земята„, пояснява още Ана Креалди. И изчислява:

Добри дати в момента и повличат да е така за в бъдеще – назначаване на работа, документи, социални изяви, планове – 17, 23, 27 януари; 12, 19, 21, 23 февруари и ноември; 11, 16 март; 2, 11, 16, 20, 29 декември; 12, 16, 17, 21 май; 17, 29 юни; 8, 17, 19, 26 юли и 7 август.Семейни тържества, годежи, юбилеи, сборове, не но сватби, сделки със стари имоти, но не нови – 3, 7, 12, 21, 25, 30 януари и октомври; 1, 10, 19, 28 март и декември; 12, 17, 21 май и 1, 10, 19, 28 юли. Няма дати за раждаемост, изчакайте, не е моментът, ако не става. Критични дни – изискват разумно поведение, предразполагат към болести, проблеми, катастрофи, проблем, но не е задължително; не  тръгват от такива дни нещо добро занапред – 16, 26, 28 януари, 8, 15, 17 , 26, 28 февруари; 6, 15, 24, 25 април; 26, 28 май, 4, 8, 13, 22, 25, 25, 28 юни; 15 юли; 2, 6, 11, 15, 20, 24, 25, 29 август; 16, 26, 28 октомври и 8, 15, 17 , 26, 28 ноември.

снимки – личен архив Ана Креалди

Кремена Крумова – Попова