Любопитно

„Шафрантийка“ купи и пълна кошница с продукти спечели!

Интересна игра пусна във Фейсбук великотърновецът шеф Станимир Радичев. За да участвате в нея е необходимо да се качи снимка на вече закупена мускатовата ракия с шафран – “Шафрантийка“ с марка Du Chef Radichev. Това всъщност е и най-новият продукт на майстора – готвач. След това да я сподели като коментар под поста, наименован „Играй и спечели“. Всеки участник има право да публикува само една снимка на закупен от него продукт. В случай, че е закупил няколко продукта, може да участва с всеки поотделно.

В томболата, чрез която ще бъде определен победителят, участват само коментари, които отговарят на горните две условия. Коментари под настоящите „Общи условия и правила на играта“ или под други постове във Фейсбук страницата на Du Chef Radichev не са включени за участие в томболата.

Победител e този, който е събрал най-много харесвания на снимката на продукта, публикувана като коментар. Името му ще бъде публикувано на Фейсбук страницата Du Chef Radichev на 19 юни. Победителят трябва да предостави имена и контакти за връзка, за да получи своята награда като напише лично съобщение във Фейсбук . Участник, който не е потърсил своята награда в 7 (седем) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ участник, който отговаря на Условията за участие в Играта. Играта стартира днес, на 18 май и завършва на 18 юни. Това означава, че в томболата ще участват коментари на участници, публикувани в горепосочения времеви интервал.

Наградата е 1 кошница с продукти с марката Du Chef Radichev.

Припомняме, че на пазара шеф Станимир Радичев предлага повече от 20 продукта. Сред тях краве и козе сирене с трюфели; овче сирене с манатарки; сладка от люти чушки; с годжи бери и тиквени семки; от червен лук, с червено вино и розмарин, терин от патешки дроб, масло с шафран, козе суджук с трюфели и др. 90% от продуктите му са единствени и неповторими в България. 

Кремена Крумова – Попова