Политика

Георги Недев е номиниран за член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ

Членове на МГЕРБ от всичките десет общини на област Велико Търново се включиха онлайн в областното събрание на структурата. Посредством директна връзка, във форума участва и областният лидер на най-голямата партия Даниел Панов.

Събранието ръководи регионалният координатор на МГЕРБ Георги Недев, в присъствието на великотърновски активисти и няколко нови членове на младежката организация в старата столица. Те се събраха в централния областен офис на ГЕРБ във В. Търново, при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Форумът номинира Георги Недев за член на новото национално ръководство на МГЕРБ. Кандидатурата на Недев бе подкрепена единодушно от всички участници в събранието. Новият състав на Националния изпълнителен съвет предстои да бъде избран от Общо събрание на МГЕРБ. Великотърновската областна организация излезе с предложение това да стане онлайн, като право на глас да имат делегатите, определени от всеки регион.

„Много се радвам, когато чувам от хората добри отзиви за различни инициативи и акции на младежката структура в областта“, каза пред участниците в събранието великотърновският кмет и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов. Той поздрави младите хора за активната им доброволческа дейност и помощта, която редовно оказват на граждани в ситуации на нужда. Даниел Панов призова членовете на МГЕРБ от област Велико Търново да останат инициативни, да търсят за съдействие регионалния си координатор Георги Недев и апелира да продължават да се спазват всички мерки за сигурност. Панов насърчи младите хора да привличат все повече съмишленици и нови членове на МГЕРБ. „Разчитаме много на младите хора, на техните идеи и нов поглед“, каза още кметът на Велико Търново.

Анализ на дейността на областната структура направи по време на събранието Георги Недев. Отчетено бе, че поради ограничителните мерки, свързани с епидемията от коронавирус, има известен застой в дейността на структурите по общини. Недев обаче изтъкна адаптивността на младите хора и увереност, че членовете на МГЕРБ ще продължат да работят в името на своите убеждения. „С честност, хъс и желание се случват хубавите неща“, заяви той и изрази надежда, че организациите по места ще стават все по-многобройни.