Спорт

„Учи с „Левски“ гостува на Велико Търново

„Учи с „Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу „Черно море“, който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион „Ивайло“. Съвместната кампания на ПФК „Левски“ и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправят покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари на среща днес, 10 февруари, петък, в 18.30 часа в сградата на Община Велико Търново.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ще е свързан със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между „Етър“ и „Левски“, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от главния редактор на Gerena.bg и начален учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на „Левски“, легенда на „сините“, „Етър“ и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи.