Денят

Училището в Русаля кани на благотворителен концерт

Благотворителен концерт в подкрепа на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ във великотърновското село Русаля организира екипът му. Той ще е с участието на Bluesberries (Ива и Мартин), група „Кову“, Виктория Георгиева и деца от училището в Русаля.

В навечерието на Коледа, на 20 декември, четвъртък в клуб „Мелон“ във Велико Търново, екипът на школото кани всеки, да чуе повече за уникалното училище, за надарените деца в него от самите тях и техните учители.

„Заедно да се порадваме на идващите празници с любимите ни търновски групи, като едновременно с това подпомогнем училището, което се издържа изцяло от дарения, за да има повече топлина и уют за тези прекрасни деца!  Сцената е отворена за всички таланти, които искат да се включат в концерта! Входът е 5 лв., средствата от него и от кутиите за дарения, остават изцяло за училището, чиито представители ще ви разкажат за какво точно ще се използват тези средства! „, призовава екипът на Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ в Русаля.