Полиция

Търновската полиция издири шофьора побойник от ул. „Магистрална”, утре дава показания

Великотърновската полиция днес е предприела нужните действия след случая на агресия на ул. „Магистрална”, когато шофьор преби друг заради забележка за висока скорост. „Водачът е установен и му е връчена призовка. Утре ще се яви в РУ – В. Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. Утре той също ще даде показания в полицейското управление. Полицейските служители работят по установяване на потърпевш и очевидци. По случая е образувана преписка.” – се казва в официално съобщение от пресслужбата на Областната дирекция на мВР в старата столица.

Водач на автомобил с рег. номер СО 8947 ВР днес карал с висока скорост по ул. „Магистрална”, според очевидците на инцидента. Спирайки на светофара, негов възрастен колега се осмелил да му направи забележка, че излага останалите участници в движението на опасност. Тогава получил няколко тупаника от стопанина на колата със софийска регистрация.

В социалните мрежи се появиха клипове на екшъна и събират възмущението на великотърновци.https://www.facebook.com/mariya.yotova.7/videos/pcb.785883281614048/785880241614352/?type=3&theater. Оказа се, че потърпевшият е британец.

От Дирекцията на МВР във Велико Търново апелират към гражданите, когато станат свидетели на извършвани нередности, незабавно да сигнализират на тел. 112.