Полиция

39-годишен от Тученица литна от моста в „Чолаковци“

Кола литна от моста в кв. „Чолаковци“ около 16:00, съобщиха очевидци в социалните мрежи. По техни думи, катастрофиралият водач е превишил скорост от 120 км/ч.

39- годишен мъж от с. Тученица е самокатастрофиралият водач, информираха от ОДМВР. По първоначална информация лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от 39- годишния Т. Г., движещ се в посока към търновския квартал с несъобразена скорост, е влязъл в зоната на завой, изпуснал е управлението на автомобила и е излетял през парапет на мост. Водачът е откаран в Спешна помощ, където след преглед е установено, че има фрактура на прешлени и е освободен за домашно лечение. Произшествието е обработено по административен ред.

Минути след инцидента очевидци споделиха, че автомобилът е прелетял бясно поркай учебната кола, в която са се намирали. „Ако се бяхме забавили или избързали с няколко секунди и ние щяхме да сме там долу при него, но аз въпреки това слязох от моста да му окажа първа помощ“, сподели в социалните мрежи един от кандидат-шофьорите.  „На въпроса ми как си има ли ти нещо, той ме попита защо съм слязъл каза че се бил обадил на негови приятели“, допълва още свидетелят.