Денят

Търновка спечели лаптоп в Лотарията на НАП

Касова бележка за 24,52 лв. донесе на търновка печалба в седмичното теглене на Лотарията на НАП. Анета Александрова, служител в системата на МВР, е седмичният победител в Лотарията. Късметлийският бон бе изтеглен на  28 януари в ефира на bTV преди 9:00 ч.

41-годишната търновка участва в Лотарията от самото й начало и е регистрирала на сайта  www.kasovbon.bg  около 7000 бележки. Покупката на  хранителни продукти за 24,52 лв.  й осигури преносим компютър, модел Aser. Той беше връчен на г-жа Александрова в НАП В. Търново от териториалния директор г-н Ивайло Здравков.

Почти 140 хил. са касовите бележки, регистрирани от област В. Търново в третото издание, новите  потребители в играта са 161, а стойността на регистрираните в областта бележки  надхвърля 1,8 милиона лева.  Общият брой активни потребители от началото на Лотарията е нараснал на 3496. Увеличава се и броят на касовите бележки, издадени от ПОС устройство.

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв.,  а  2000 лв. дават данъчните всеки месец на късметлия, регистрирал печеливша касова бележка. В края на третото издание на Лотарията на НАП  50 000 лв. ще грабне големият победител.