Икономика

„Топлофикация – ВТ” изготви изравнителните сметки, ще връща пари до 30 септември

„Топлофикация – ВТ” АД уведомява своите клиенти, че са изготвени изравнителните сметки за отоплителен сезон 2020/2021 г. Задълженията могат да бъдат платени в срок до 30.09.2021 г. на касите на фирмата или по всички обявени начини за безкасово плащане.

Възстановяването на суми ще се извършва на касата на „Топлофикация – ВТ” АД на ул. „Н. Габровски” № 71А и на ул. „Бачо Киро“ № 5 в ПИБ. Клиенти с големи суми за възстановяване е необходимо да направят предварителна заявка на телефон 062 64 28 86.

На клиенти, заплащащи сметки чрез разплащателна сметка в банка ДСК и Булбанк сумите за възстановяване ще бъдат преведени по банков път.

Дължими суми за топлинна енергия за стари периоди могат да бъдат заплатени и на касите на Изипей.

Онлайн проверка на сметка чрез ePay.bg – Проверка на сметка към Топлофикация – ВТ . Вашият абонаментен номер може да откриете на уведомителното писмо, което получавате всеки месец в пощенската кутия или на вносната бележка след извършено плащане. Също така може да получите своят абонаментен номер, като се свържете с нас на посочения в секция Контакти, телефонен номер.

Допълнителна информация може да получите на тел. 062 64 28 86.