Култура Любопитно

Тино от „Гласът на България“ с безплатен концерт във Велико Търново

Кирил Хаджиев, по-известен като Тино, ще зарадва любителите на музиката във Велико Търново. Финалистът от „Гласът на България” – 2019 г. ще изнесе безплатен концерт на откритата сцена на „АРТ лято” до художествената галерия „Борис Денев” във Велико Търново. Събитието ще се проведе в петък, 17 юли, от 21:00 часа. Входът е свободен. Изявата е част от тридневното турне на Хаджиев – „Тино Birthday Tour”, по повод рожденния му ден.

„Здравейте! Аз съм Тино и на 15-ти юли имам рожден ден! На тази дата спазвам традиция да правя това, за което обичам да си въобразявам, че съм роден, а именно да свиря и да пея на сцената пред вас! Тази година дори ще направя едно кратко тридневно турне, започвайки от София, прибирайки се във Варна и накрая връщайки се в центъра – Велико Търново, 17-ти юли! Заедно с китариста Николай Кърджиев ще направим всички наши любими общи парчета и авторска музика, които сте чували от мен досега! Но още по-хубавото е, че вечерта ще е премиера за повече от едно (даже повече от две) нови парчета! Изминалата за мен година беше най-силната и вълнуваща досега и то благодарение на вас! Нямам търпение да се видим отново!”, обърна се към своите фенове Тино.

Младият изпълнител от Варна завладя публиката с различния си глас и артистично поведение на сцената на „Гласът на България”. Това не е първият концерт на 23-годишният певец във Велико Търново. Тино вече е гостувал в старата столица през август 2018-а, и година по-късно – през 2019-а, вече като популярно лице от телевизионния екран.