Денят

ТД „Трапезица 1902” събра на Коледния си бал близо 6000 лева

Близо 6000 лева събра на Коледния си благотворителен бал ТД „Трапезица – 1902″.  Той се проведе за дванадесета поредна година в ресторанта на комплекса в Ксилифор. Традиционното събитие уважиха 170 туристи, техни приятели и гости, съпричастни на каузите на домакините. Богата забавна програма с водещ Стефка Петрова, много танци и настроение направиха вечерта специална за всички.

2500 лева от събраната сума са от платените куверти. За предложените на търг картини участниците в коледния бал дадоха близо 2000 лева, а за закупените фотоси платиха 210 лева. В дарителницата бяха пуснати 640 лева, събраните от томболата пари са в размер на 450 лева. Суми бяха добавени и от предложена керамика, аксесоари и книги.

Благодарим на дарителите Иван Мутафов, Петър Крусев, Георги Георгиев, Мария Мавродиева, Йорданка Йорданова, Никифор Тодоров, Александър Филев и Румяна Николова за щедрия жест. Средствата от Благотворителния бал са за направа на пешеходна туристическа алея с маршрут: кв. Асенов – парк Ксилифор – с. Арбанаси – с. Шереметя. С тази придобивка се надяваме още повече хора от всякаква възраст да бъдат приобщени към здравословния начин на живот, както е нашия девиз „Живейте пълноценно“, сподели Георги Димитров – секретар на ТД „Трапезица 1902”.