Любопитно

Таланти от Детска мелодия на годината снимаха клип във Велико Търново

Велико Търново бе превзето от изпълнителите на „ПЕЙ С НАС“, които пристигнаха от всички краища на България за снимките на видеото на песента на ВАСИЛ ДЕЛИЕВ – музика и аранжимент, текст: БИЛЯНА АНГЕЛОВА и ВАСИЛ ДЕЛИЕВ.
ГЕРГАНА КРЪСТЕВА от КОЗЛОДУЙ, ЖАКЛИН КОСТАДИНОВА от БУРГАС, КАМЕЛИЯ ВАСИЛЕВА и ИВАН СЛАВОВ от ВАРНА, АННА ИВАНОВА от ЯМБОЛ, НИКОЛ ПЕТКОВСКА от ПЛОВДИВ, ПЛАМЕНА ГЕОРГИЕВА и ЮСЕИН ПОСИ от ТУТРАКАН, СВЕТЛОЗАРА ХРИСТОВА от ШУМЕН, ЦВЕТОМИРА ТОДОРОВА от СОФИЯ и АЛЕКС КАРАБОЕВ от ВЕЛИКО ТЪРНОВО изпълниха песента „ПЕЙ С НАС“ на няколко места в старопрестолния град – пред Общината, на „Самоводската чаршия“, пред крепостта „Царевец“ и навсякъде получиха бурни аплодисменти от преминаващите туристи и жителите на града. Някои готвачи от ресторанти на чаршията дори зарязаха тенджерите по печките и хукнаха навън да видят и чуят нашите сладкогласни певци, споделя Надя Ботева – директор на Националния фестивал „Детска мелодия на годината“. Времето също бе чудесно за снимки и покрай видеото, певците се разходиха с удоволствие из най-хубавите места в царския град. Най-приятните емоции бяха на сцената на Народно читалище „Надежда“, което отвори врати в съботния ден специално за снимките на видеото на „ПЕЙ С НАС“. Прекрасните ни певци се снимаха за спомен пред основаното в далечната 1868г. читалище, на чиято фасада бе изписано: „Съединението прави силата!“ С основание може да очакваме една добра песен от съединението на толкова талантливи пеещи деца, които завързаха приятелство покрай снимките и много се забавляваха.
Успех на „ПЕЙ С НАС“ и авторите ВАСИЛ ДЕЛИЕВ и БИЛЯНА АНГЕЛОВА! Успешно представяне на чудесните изпълнители на песента: АННА, АЛЕКС, ГЕРГАНА, ЖАКЛИН, ИВАН, КАМЕЛИЯ, НИКОЛ, ПЛАМЕНА, СВЕТЛОЗАРА, ЦВЕТЕЛИНА и ЮСЕИН!, пожелава Надя Ботева.