Политика

Структурите на ДПС Велико Търново в готовност за предсрочни парламентарни избори

Състоянието на структурите, политическата обстановка и последните решения на Централния съвет на ДПС обсъдиха на свое заседание членовете на Областния съвет на партията. Според местния лидер на Движението десетте общински организации са в стабилно състояние, в готовност са за участие в предсрочни парламентарни избори. На срещата, продължила повече от четири часа, е била представена и програмата на ДПС за ускорено развитие на България. Присъствал е народният представител ген. Симеон Симеонов.

Далоолу отбеляза, че за  ДПС най-големите проблеми са демографската криза и миграцията на техния електорат в чужбина. „Имам четирима ръководители на общински структури, които работят зад границата. Обещали са, че до Нова година ще се върнат и ще поемат политическите си отговорности и ангажименти”, каза областният председател на ДПС Велико Търново.

Той подчерта, че търновският партиен актив на ДПС държи на оставката на вицепремиера Валери Симеонов и ще работи за това да има своя номинация в листата за евроизборите. „Изборите за членове на Европейския парламент са много важни за нас. На миналия вот имахме 8100 гласа и четирима евродепутати”, посочи Гюнай Далоолу.

 

 

Снимка: Фейсбук