Култура Любопитно

Саксофонистката и певица Галатея Мутафова гостува във Велико Търново

Младата пловдивска саксофонистка и певица Галатея Мутафова ще гостува във Велико Търново този петък, 21 август. Мястото на събитието е заведението „Hipster“ на ул. Поп Матей Преображенски 1 в старата столица, а началният час – 20:00. Входът е свободен.

Галатея Мутафова ще представи своето музикално шоу, с кабаретен привкус, в което ще има много танци, музика и любов към автентичното изкуство. Младата дама приканва желаещите да се потопят в мистиката на предстоящата вечер и да не забравят доброто си настроение, защото, както самата тя споделя, „Един артист е толкова добър, колкото е добра неговата публика.”

Талантлива, чаровна и усмихната, тя омагьосва слушателите си при всяка своя изява. Посланията в песните ѝ, сред които „Обичай своята Земя“, „В себе си погледни“, „Аз и ти на далечната луна“, са смислени и общочовешки, а присъствието ѝ на сцената – ярко. Вдъхновението извира от нея и заразява почитателите на джаза и кабаретната естетика. Музикалното пътешествие, което Галатея Мутафова ще предложи на търновчани, включва и много изненади.