Любопитно

Росен Митков от Дебелец ще представи България в световния конкурс Men Univers Model 2019

Росен Митков ще представи България в световния конкурс Men Univers Model 2019. Събитието ще се проведе в Доминиканската република на 1-ви август. Българинът е първият модел, който ще участва в престижния моден форум, където ще се състезават мъже от над 40 държави. „С гордост изразявам радостта си, че съм първия българин, който е избран да представя страната ни на този кастинг“, заявява младият модел.

Наскоро Росен бе избран за лице на марка испански очила, с което още повече набра популярност в Испания и модните среди там. Фотографката, на която моделът се доверява за своите фотосесии, е испанката Попи Сирена. „Ще се озова в центъра на една вълна от млади представители на различни страни по света с които ще се борим за титлата Men Univers Model 2019“, допълва Росен Митков. „Красотата, разбира се не е всичко, тя въздейства, но индивидуалността омагьосва“, разказва още талантливият българин. „Това е една фраза на моят учител Sukier Vallejo Marte, на който трябва да благодаря за съдействието и времето, което отдели за да стигна до този кастинг. Искам да благодаря и на моето семейство за подкрепата, която ми дава на всички мои приятели, които ми липсват много и също така на хората, които ми помогнаха да осъществя мечтата си“, споделя Росен.

Топ моделът Росен Митков е от Дебелец. Преди повече от 10 години заминава за Испания, където живеят родителите му. Кариерата си на модел започва след испански конкурс за красота, който печели. По-късно участва и в световен моден конкурс в топ курорта Коста Бланка.