Култура

Робин Кафалиев и Латинка Петрова гостуват на търновска сцена

Премиерния си спектакъл „Любовта – това съм аз“ ще представи на 19 февруари от 19 ч. в салона на читалище „Надежда” във Велико Търново  Театрално-музикалният център Разград. Режисьор на постановката от Себастиан Тиери е Андрей Калудов и е със специалното участие на театралните звезди Робин Кафалиев и Латинка Петрова. В пиесата участват още актьорите Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова, известна от участието си във филмовото шоу „Аламинут“, която вече е част от трупата на Драматичен театър „Антон Страшимиров“ в Разград.

Спектакълът ще завърти зрителите във водовъртежа на любовта и ще се опита да даде отговор на въпроса могат ли двама души да продължат да се обичат след изтощителен дългогодишен брак. Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиан Тиери не ни оставя и секунда без усмивка.
„Искаме да създадем жанрово разнообразие в нашия репертоар, затова освен на сериозни заглавия, залагаме и на комедийни спектакли като този, защото публиката има нужда и от забавление в театралната зала. Въпреки, че Тиери е смятан за булеварден драматург, неговият стил е висок и в творбите му няма пошлост, каквато в последно време се появява в комедиите“, коментира Тодор Мадолев.