Политика

Проф. Костадин Ангелов, ГЕРБ-СДС: Гласувах за стабилност, нормални доходи и обединение около националните приоритети

„Гласувах България да има редовно правителство, което да върне държавността и стабилността. Тогава хората ще си говорят отново за ценности, а не с колко са намалели доходите им и за какво ще им стигнат парите. Гласувах за обединението около националните приоритети, за предвидимост за българските семейства, за стабилна система на здравеопазването. Гласувах за всичко онова, което хората имаха преди и то им позволяваше да живеят спокойно и да планират бъдещето си“ – това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново проф. Костадин Ангелов.

Проф. Ангелов упражни правото си на вот в СУ „Вела Благоева“ във Велико Търново и гласува с хартиена бюлетина – по примера на всички развити демокрации в цивилизования свят.

Веднага след проф. Ангелов хартиена бюлетина пусна и кметът на старопрестолния град Даниел Панов. „На България й трябва стабилност, редовно правителство, работещи институции, диалог и конструктивност с общините. Гласувах за парламент на консенсуса, да се спре спекулацията с цените на храните и да има нормални заплати за всеки един български гражданин“, коментира Панов. „Когато сме били заедно, винаги сме побеждавали“, завърши Панов и призова хората да се обединят около ценностите.