Денят

Приятели на животните – Велико Търново подновява акцията „Жълти стотинки за живот“

Акцията „Жълти стотинки за живот“ на сдружението „Приятели на животните – Велико Търново“ ще се проведе и тази година. „За съжаление сметките за лечението на бездомни животни се трупат, а редовните дарители са много малко и постоянно се опитваме да съберем средства за лечение – чрез благотворителни базари, кутии за дарения, жълти стотинки. Затова отново ви молим – ако имате събрани жълти стотинки и бихте ги дарили в помощ на бездомните животни да се свържете с нас.“ – призовават от „Приятели на животните – Велико Търново“.

Ако имате събрани жълти стотинки у вас в буркан, кутия, торбичка или касичка и нямате намерение да се занимавате да ги броите, сортирате и да търсите къде да ги обмените, може да ги дарите и така да помогнете да бъде спасен животът на някое изпаднало в беда бездомно животно.

Хората от Велико Търново може да предадат лично стотинките на представителите на Сдружението /https://www.facebook.com/profile.php?id=100069594530592/, а тези от други градове може да ги изпратят по куриер.