Образование

Преизбраха д-р Александър Узунов за председател на Студентския съвет на ВТУ

Д-р Александър Узунов е избран за втори мандат председател на Студентския съвет на Великотърновския университет. Неговата кандидатура е подкрепена с пълно мнозинство на проведеното днес Общо събрание на организацията. Узунов е бакалавър по политология и магистър по дипломация и национална сигурност, координатор е към Института за публична политика и експерт към Националната агенция за оценяване и акредитация. Преди дни бе избран за зам.-председател на Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Ректорът проф. д-р Христо Бонджолов  откри тържественото първо заседание на новоизбрания Студентски съвет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

„Много се радвам да ви видя присъствено след толкова време на пандемични мерки. Искам да ви поздравя с това, че сте избрани за членове на Студентския съвет на нашия университет. Защитавайте правата на всички студенти, пазете името на Великотърновския университет и бъдете все така инициативни. Пожелавам ви да сте здрави и успешни!“, каза в приветствието си проф.  Бонджолов.

 

Снимка – Фейсбук ВТУ