Любопитно

Пет разумни причини да наемете електрическа тротинетка

В последните години, електрическите скутери предизвикаха истински фурор, като се превърнаха в едно от най-предпочитаните алтернативни транспортни средства за придвижване в градска среда. Тази тенденция наблюдаваме и в големите градове у нас.

Придвижването с електрически скутер е по-икономично, бързо и безкрайно приятно, а управлението е лесно. Не на последно място, трябва да отбележим и още едно предимство, а именно – не се отделят вредни въглеродни емисии.  Скутерът е компактен и за вас отпада необходимостта да мислите за гараж или място за съхранение, а вечно бързо растящите цени на горивата изобщо няма как да са фактор за вас.

Вероятно всички тези предимства ви карат да се замислите. Но защо само да обмисляте, когато можете да тествате и да се уверите с личния си опит?

Ако не сте уверени, че искате да инвестирате значителна сума за покупка на електрически скутер, опция е да вземете електрически скутер под наем https://e-point.bg/page/otdavane-pod-naem. Вижте какви са ползите

ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА ТЕСТВАТЕ

Ако не сте сигурни дали това е най-удачният избор за вас, не е нужно веднага да се насочвате към покупка. Вместо това е добра идея да наемете електрически скутер за седмица или месец и да видите как се представя в разнообразни условия.

Така ще може сами да се уверите дали това алтернативно превозно средство отговаря на вашите нужди и изисквания. Голямо предимство е, че можете да изпробвате и различни скутери от различни ценови категории – както бюджетни, така и  висококачествени модели, които предлагат по-добри характеристики, като по-висока максимална скорост, повече мощност и по-дълъг пробег с едно зареждане на батерията

НЕ ПРАВИТЕ ГОЛЕМИ ИНВЕСТИЦИИ

Скутерът под наем не изисква голяма инвестиция. Чрез наемането на скутер вие можете да заплащате само за времето, за което го ползвате. Това разбира се е по-изгодно за портфейла ви в краткосрочен план, отколкото веднага да заделите значителни средства да си купите електрически скутер.

Наемането на скутер е удобен вариант за хората, които от време на време имат нужда от алтернативно превозно средство и не са сигурни в нуждата им да разполагат със собствено такова. На пазара за наем на скутери се предлагат разнообразни модели в широк ценови диапазон, така че имате възможност да изберете този, който ви подхожда най-добре.

КРАТКОТРАЙНА НЕОБХОДИМОСТ

В случай че считате, че електрическият скутер е по-скоро еднократно и инцидентно или краткотрайно решение, а  не основно средство за придвижване, то отново по-удачният вариант е наем на електрическо превозно средство, а не покупка. Можете сами да изберете за какъв период да наемете превозното средство, съответно кога ще го ползвате най-ефективно спрямо вашите нужди

БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА

При наемане на електрически  скутер, той ви се предава в състояние, което ви позволява директно да се качите и да карате. Поддръжката, всички необходими прегледи, евентуален ремонт или подмяна на някои части, не са ваш проблем и това е още един плюс в полза на наемането на електрическо превозно средство.

Отговорността и разходите за поддръжката на скутерите под наем са грижа на собствениците им. Вашето задължение е  единствено да върнете скутера в състоянието, в което той ви е бил предаден

АЛТЕРНАТИВА НА КОЛИ ПОД НАЕМ

Скутерите под наем са удобно решение, по време на екскурзия или пътуване в други градове. Те осигуряват бързо и комфортно придвижване и с тяхна помощ може да стигнете до различните забележителности, ресторанти или други локации. Те могат да са чудесна и по-достъпна алтернатива на наемането на кола, тъй като няма да ви се налага да търсите и плащате за паркинг.