Интервю Култура

Орлин Павлов: Тъжно ми е, че турнето „Още малко” свършва, но се радвам, че приключва точно в Търново

Само един ден дели великотърновската публика от усмихнатия и изключително талантлив изпълнител Орлин Павлов. Срещата между музиканта и старостоличани ще бъде утре вечер. Павлов пристига заедно с десет музиканти, рапъра Бобо и балет „Нова”, за да представи пред феновете от любимия град емблематични свои парчета, но и съвсем нови изпълнения, част от албума му, озаглавен „Още малко”. Велико Търново е последната спирка от есенното турне на изпълнителя, а концертът му започва в 19:30 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” утре.

Как се чувства ден преди спектакъла и какво е включено в новия му, дългоочакван албум? Орлин Павлов сподели в интервю за Общинското радио.

„Нямам търпение да дойдем във Велико Търново, не сме идвали в града с толкова много музиканти. Търновската публика е много специална както за мен, така и за всички от бандата”, сподели Орлин Павлов.

На сцената в болярския град заедно с него ще се качи и рапърът Бобо, с когото ще представят новия хит „Последното добро момче”. В началото на другия месец ще излезе и видеоклипът към песента – част от новия албум на Орлин Павлов – „Още малко”.

Нови версии на стари парчета, симфонични и акапелни изпълнения, саундтраковете на филмите „Живи легенди” и „Нокаут”, както и едно леко връщане към миналото с препратка към група „Каффе” ще съпреживее заедно с Орлин Павлов публиката от старопрестолния град. Певецът им обещава концерт, какъвто не е правил досега. Той ще представи и чисто нови песни от новия си албум – голям проект, събрал на едно място емоция, страхотни текстописци, талантливи композитори, невероятни музиканти и не на последно място – много нова музика. Албумът „Още малко” включва 21 парчета, той е определян от певеца като чудо, като прекрасна и интересна палитра, която предлага нов аранжимент на стари парчета и 7-8 чисто нови изпълнения, сред които едно с Графа и Любо Киров, и съвместна песен с  триото JP3.

Много добър звук, светлина и мултимедия, дело на изключително професионален екип, е турнето „Още малко”. То премина успешно, с препълнени зали и щастливи хора, коментира още Орлин Павлов. А за какво не му достига „още малко” го попитахме от своя страна ние. „Все не ни стига още малко време за любов, за музика, за срещи с усмихнати хора. Винаги имаме нужда от още малко. От още малко време, което се оказва, че ни е най-ценно. Но то лети”, сподели Павлов.

Да има време и възможност да включи още градове в турнето си пожела за финал на разговора Орлин Павлов. Пожелаваме му го и ние, в очакване на големия съботен концерт в ДКС „Васил Левски”.

Цялото интервю с изпълнителя чуйте в прикачения звуков файл: