Политика

Областният управител уважи социален юбилей в Павликени

Областният управител проф. д-р Любомира Попова уважи юбилейното тържество по случай 10 години от създаването на Комплекса за социални услуги в Павликени. Тя приветства гостите и благодари на отлично подготвените специалисти, които работят там и полагат ежедневни грижи за по-добър живот на децата и техните родители.
„За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод 10- годишнината на Комплекса за социални услуги. Социалната политика, осигуряването на качествени социални услуги за децата и подкрепата на семействата и възрастните хора са сред основните ни приоритети. Комплексът за социални услуги е един успешен проект, доказал се във времето. Той е  оценен достойно от цялото общество и е резултат от успешното сътрудничество между местната власт и държавата“, каза проф. Попова в обръщението си.
Тържеството беше открито от директора на Комплекса за социални услуги Татяна Иванова. Екипа поздрави и кмета на Павликени инж. Емануил Манолов. Талантливи малчугани  от града поднесоха празнична програма, в която се включиха и деца от дома с  песни и стихотворения. Екипът на Ути Бъчваров изненада с вкусна гозба, приготвена на открито в огромен тиган.