Денят Политика

Областният управител се срещна с ръководители на три териториални звена

Областният управител Людмила Илиева проведе три опознавателни срещи с представители на териториални звена на органите на централната администрация в област Велико Търново. Тя разговаря с  подполковник Веселин Тинков началник на Военно окръжие – Велико Търново, с комисар Красимир Кръстев директор на РДПБЗН – Велико Търново и с Борислав Борисов началник на отдел „Статистически изследвания – Велико Търново“.
В разговора с началника на отдел Статистически изследвания – Велико Търново“  се обсъдиха предварителните данни от  преброяване на населението и жилищния фонд в Република България.  Борислав Борисов посочи, че кампанията в областта е преминала под много добра организация.
Според областния управител, териториалните звена на територията на областта, работят с администрацията в много добра координация.
Директорите също са на мнение, че винаги са работили много добре с Областна администрация – Велико Търново и смятат да продължат и занапред добрата комуникация. По време на срещите се обсъдиха и въпроси от текущ характер, както и организацията и провеждането на  бъдещи съвместни инициативи.