Любопитно

Нумеролог: „2019 година ще е много по-добра“

Всеки очаква Новата година да му донесе по-добри възможности, по-добър живот, повече щастие и повече пари. Защото цикличността предопределя това. А и всяко ново начало е надежда за нови обстоятелства, които да подредят така ситуацията, че накрая да се очертае един път, изпълнен с цветя и рози, а с не плевели, с гладка повърхност, а не с камъчета и препятствия.

Каква ще бъде Новата 2019 година според нумерологията, обаче?

Ето какво сподели Ана Креалди, великотърновски нумеролог:

„2019 година ще е много по-добра. Всеки ден е строго подреден от календара. Може да се каже, че в 365 дни се повтаря един и същ кармичен урок. Всичко е подредено. Мисълта съответства на чувства и действия. Ставаме с по-различно съзнание ние. Имаме единство на съзнанието. Не сме толкова разхвърляни да мислим едно, а да правим друго, да чувстваме трето, както беше в последните пет години например.

Нумерологичният календар предлага всеки ден да е успешен и полезен в нещо, дори и да си карък, пак успяваш да постигнеш повече неща, отколкото друг път. Изключително благоприятна за работа година, не точно бизнес, а работа като оправяне на семейни и имотни състояния.  Не е психо година. Критичните дати са твърди малко. Има последователни месеци, в които кармата почти заглъхва, не ни дава никакъв  шанс да бъркаме или да се провокира кармично разплащане. Благоприятна от гледна точки на минало и бъдеще.

Бих посъветвала всеки да гребе с пълни шепи и каквото може да направи в този живот, в тая година, да го направи, да не го пропуска. Да бъде активен и мобилизиран. Нещо, за което календарът съдейства.

За България годината е девятка – означава, че всички отговори се решават на място и по консервативен начин. Документите и земята са най-важните. Има държавност в нея. Няма власт и няма политика, каквото и да означава това. Краен етап за нещо е девятката. По отношение на властта. Самото случване съвпада със самия календар, т.е. става навреме. Защото последните няколко поредици избори винаги се случваха не навреме. Затова даваха и такива резултати, които не сме търсили.

2019 година е края за България и начало за Велико Търново. Предстоят новости, нововъведения и нов подем в местния живот, в архитектурата, нови лица“.

Кремена Крумова – Попова