Култура

Нели Рангелова: Търново е мое минало, настояще и бъдеще

„Едно съм разбрала в живота си – след здравето, приятелите са най-важни, а в Търново аз имам много приятели”. Това сподели снощи в старопрестолния Клуб 7 певицата Нели Рангелова, която се срещна с десетки свои почитатели. Като бивша търновска снаха, с усмивка тя сподели, че е оценила таланта и качествата на търновските мъже. „Моето минало, настояще, а надявам се и бъдеще са свързани с този прекрасен град”, коментира още голямата звезда.

Близо два часа продължи срещата й с местната общественост, която се превърна в един откровен, интригуващ и приятен разговор за дългия път към върха. Поздрав към великолепната изпълнителка поднесоха деца от вокално студио „Румина”, които имаха щастието да пеят на един микрофон със самата Нели.

Много истории от миналото и планове за бъдещето сподели самата тя с присъстващите, които в края на срещата успяха да се снимат с нея и да получат автограф от своята любимка. Нели Рангелова е първият гост на старостоличния Клуб 7, която освен в специалната книгата за пожелания, остави своя автограф на една от стените на заведението.

В соцалните мрежи от самия клуб споделиха: “ Истории за Златния Орфей и за други фестивали, за минали и предстоящи концерти, за Арита Франклин, българските поп-диви и други колеги-музиканти, за връзката с Велико Търново, за едни „съдбовни“ 50лв и за един „каръшки“ токов удар следваха една след друга.Много взаимна, искрена и усмихната беше вечерта като цяло, а към края на срещата беше поставено и едно ново начало – Стената на автографите!Благодарим ти за тази среща „певицо“!“.

Фотограф: Никола Тошков