Полиция

Неизвестни откраднаха проводници от жп гарата в Павликени

Незаконно добита дървесина, установиха служители на УП – Килифарево. Действайки по сигнал служители на участъка са установили, че в близост до река Белица, в землището на Килифарево са отнети около 1 куб. м. дърва за огрев, без необходимото разрешително. В хода на разследването е установено, че извършители на деянието са двама мъже на по 74 години.  По двата случая са образувани преписки, които са докладвани в прокуратурата.

Кражба на асфалт, разкриха служители на РУ – Елена. В петък съдействие в полицията е потърсила жена от с. Константин. Тя обяснила, че е откраднат 1 куб. м. стърган асфалт , складиран в селото. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на посегателството е 45-годишен местен жител. По случая е образувана преписка, която ще бъде докладвана в прокуратурата.

Кражба на медни проводници от района на жп гара – Павликени, разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено на 21 май. От извършения на местопроизшествието оглед е установено, че са отнети  15 джемперни въжета от спомагателни коловози в района на гарата. Започнато е досъдебно производство.