Любопитно

Мъжки маратонки за ранна есен – нашите препоръки

Уютно топлото и слънчево лято е зад гърба ни и постепенно дните стават все по-хладни и сиви. Ако долавяте този преход, то знаете, че той налага и промяна в шкафа за обувки. Преди обаче да приберете летните обувки и посегнете към ботушите и ботите, дайте още шанс на маратонките.

Уютно топлото и слънчево лято е зад гърба ни и постепенно дните стават все по-хладни и сиви. Ако долавяте този преход, то знаете, че той налага и промяна в шкафа за обувки. Преди обаче да приберете летните обувки и да посегнете към ботушите и ботите, дайте още шанс на маратонките. В колекции на редица утвърдени марки на пазара ще откриете модели, специално създадени за есенния дъждовен и хладен сезон.

Мъжки маратонки за есента

Маратонките са прекалено удобни, за да ограничим носенето им само до спортната зала и топлите месеци от годината. Именно затова си струва да опознаете моделите, които смело може да носите и през есента. С чифт мъжки маратонки с модерен дизайн например ще продължите да правите безгрижни дълги разходки из града, но също така и може да се появите в офиса.

Ако се вълнувате от модните тенденции, държите на комфорта и искате да освежите стила си на обличане, не се колебайте да разгледате актуалните есенни колекции в магазини CCC. Онлайн или на място може да купите мъжки маратонки на достъпна цена сред богат асортимент от производители.

Докато прехвърляте пред очите си различните модели, внимателно проучете характеристиките им. Освен удобни и стилни, те трябва да бъдат и по вкуса ви. Затова се съобразете с дрехите и аксесоарите в гардероба ви. Помислете за цветовата палитра и за стила.

Избирайки мъжки маратонки за есента, мнозина избягват светлите цветове. Причината е ясна – те изискват повече грижа. Есента наистина не е от най-чистите сезони, но това не бива да ви спира да експериметирате с по-ефектни и ярки нюанси.

Ако все пак сте решили да се придържате към традиционните за сезона решения, смело изберете модел в черно, кафяво, бордо или пък тъмносиво. Чифт от велур ще придаде елегантност на визията ви.

По отношение на подметката бъдете внимателни. Качествените мъжки маратонки са с подметка с релеф и удебелена странична част. По този начин те предпазват от минусовите температури и подхлъзване, когато навън е мокро.

През последните години много мъже определиха като сполучлив избор маратонките за баскетбол. Те традиционно са по-високи и покриват частично глезените. Освен това си отиват с дънки и ще допаднат на всеки почитател на спортно-ежедневния стил на обличане.

Ако търсите мъжки маратонки за офиса, препоръчваме да разгледате колекциите на марки, които са специализирани в производството на елегантни модели. Те се отличават с изчистена визия, строг дизайн и естествено се вписват в деловия стил на обличане. Колкото и да ви се струва странно, те настина изглеждат добре с грамотно подбран костюм.

Мокрото време не е повод да спрете да тренирате

Спортните мъжки маратонки са задължителен елемент от екипировката. В отличие от моделите за ежедневно носене и офиса, те са по-леки и съобразени със спорта, за който ще ги използвате.

Ако обичате да тичате в парка, но времето навън е дъждовно, не позволявайте на колебанието да надделее. Не търсете оправдания, а проявете решителност и се възползвайте от иновациите в мъжката мода. Може да потърсите маратонки за тичане за влажно време. С тях ще поддържате физическата си форма, но и не само. Всеки, който редовно спортува, знае, че спортът не е само здраве. Той зарежда с доза добро настроение, мотивация и увереност в собствените сили. Способен е да понижава нивото на стреса.

Ще разпознаете качествените маратонки за хладно и влажно време по това, че са снабдени с подметки с по-добро сцепление и са изработени от материя, която държи стъпалата на топло и сухо. Разгледайте моделите от естествена кожа – тя е лесна за поддържане и устойчива на влага. За тренировки във фитнеса може да се доверите на маратонките от лека дишаща материя.

Платена публикация