Образование

Музикалната школа към Младежкия дом във Велико Търново открива учебната година на 1 септември

Прием за новата учебна 2021/2022 година обявяват Музикалната школа и Младежкият дом във Велико Търново. Той е за деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти: пиано, цигулка, виола, виолончело, флейта, китара, електрическа китара, бас китара, акордеон, синтезатор, кларинет, саксофон, солфеж и подготвителен клас солфеж.

Музикалната школата при Младежки дом – Велико Търново е специализирана форма на обучение, в която децата могат да получат много добро музикално образование. Тя формира и утвърждава естетически вкус и критерии у децата, които се занимават с музика, защото всички преподаватели са доказали се в своята област професионалисти.

Обучението на децата се извършва по норматив и график в удобно за ученика време, съобразен с Правилника за вътрешния ред на Младежки дом – Велико Търново. Учебните часове по инструмент са индивидуални, а часовете по солфеж са в групова форма на обучение. Предлагат се разнообразни програми за всички възрасти. Обучаващите се в Музикалната школа имат възможност да се изявяват в многобройните концерти, конкурси и различни публични изяви, организирани на национално, регионално и общинско равнище.

Учебната година се открива на 1 септември.

Информация и записване:

Младежки дом – Велико Търново; стая 205

ул. „Христо Ботев” №15 А

тел. 062 / 625 943