Денят

Модерен и различен – такъв е новият супер маркет „Чери“ във Велико Търново

Нов супер маркет „Чери“ бе открит във Велико Търново. Модерен, уютен, но и различен, с тематично подредени щандове, обектът вече привлича  клиенти. В него могат да се намерят ръчно изработени шоколади, вкусни и известни марки италиански сирена и вина, български фермерски продукти – млечни и местни и подбрани продукти за всеки изискан вкус.

„Опитваме се да предлагаме много хубави и качествени продукти на конкурентни цени. Ние имаме дългогодишен опит в търговията и сме си ги подбрали в няколко специални категории. Наша гордост са нашите аеро плодове и зеленчуци. До клиента те достигат свежи и пресни, брани на ръка преди два-три дни. Вкусове, които няма как да ги опитате другаде, освен ако не сте в някоя екзотична страна. За тях си имаме специален доставчик“, казва Даниел Никилов, съсобственик на супер маркет „Чери“.

Идеята на собствениците е, в обекта да се промотират повече български продукти от фермери от цялата страна. Те са обособени в специална витрина. Сред тях богато разнообразие от млечни и местни продукти. „Те са много качествени. Някои от тях са правени изцяло ръчно. Искаме да покажем на клиентите истинския вкус. Правили сме проучване. Има тенденция за увеличен интерес към качествените продукти, от по-висок клас, съобразно здравето на всеки, без консерванти и химически добавки. В цялата Европа се оценяват био продуктите и фермерските продукти“, допълва Николов.

В супер маркет „Чери“ се предлага и добър асортимент от качествени български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки на конкурентни цени. Има голямо разнообразие от хранителни стоки, захарни изделия, ядки, чипс, кафе, тютюневи изделия, сладолед, козметика за лице, коса, тяло и други стоки за бита и почивка.Собствениците са помислили и за хората с по-различно хранене. Ще предлагат съвсем скоро в обекта си безглутенови храни и подходящи за диабетици, както и за хора, които са на кето режим.

Супер маркет „Чери“ се намира на ул. „Тодор Балина“ 9 Б, над стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Работи всеки ден от 7.00 до 22.00 часа. В него се предлагат периодични промоции.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ