Образование

Младежкият дом и Музикалната школа обявиха прием за учебната 2021/22 г.

Младежкият дом и Музикалната школа обявяват прием за новата учебна 2021/2022 година на деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти – пиано, цигулка, виола, виолончело, флейта, китара, електрическа китара, бас китара, акордеон, синтезатор, кларинет, саксофон, солфеж и подготвителен клас солфеж.

Музикалната школата при Младежки дом – Велико Търново,  е специализирана форма на обучение, в която децата могат да получат много добро музикално образование. Тя формира и утвърждава естетически вкус и критерии у децата, които се занимават с музика, защото всички преподаватели са доказали се в своята област професионалисти.

Обучението на децата се извършва по норматив и график в удобно за ученика време, съобразен с Правилника за вътрешния ред на Младежки дом. Учебните часове по инструмент са индивидуални, а часовете по солфеж са в групова форма на обучение.

Предлагат се разнообразни програми за всички възрасти. Обучаващите се в Музикалната школа имат възможност да се изявяват в многобройните концерти, конкурси и различни публични изяви, организирани на национално, регионално и общинско равнище.

Учебната година се открива на 1 септември 2021 г.

Информация и записване:

Младежки дом – Велико Търново; стая 205

ул. „Христо Ботев” №15 А

тел. 062 / 625 943