Денят Спорт

Македонският таран Александър Мишов е най-новото попълнение на „Етър“

Македонският таран Александър Мишов е най-новото попълнение на „Етър“. Нападателят подписа договор с „виолетовите“ и днес ще запише първи минути в контролата срещу „Литекс“, като се очаква да бъде картотекиран още за предстоящото гостуване на 29 март на „Пирин“ в Благоевград.

Роден е на 11 юли 1998 г. в Кавадарци (Сев. Македония), висок е 180 см. Играл е в „Брера“ (Струмица), „Тиквеш“, „Борец“ (Велес), а през есента и до 24 февруари т.г. бе в грузинския „Самтредия“. Има 102 мача с 16 гола и 8 асистенции в македонската Първа лига, както и 16 мача, 8 гола и 2 асистенции в елита на Грузия.

„Централен нападател съм, на 25 години. Последният ми клуб е грузинският „Самтредия“, където играх в последните 6 месеца, играх добре и реализирах голове. Появи се шанс да дойда в „Етър“ и се възползвах от него.

Предстоящият ни мач може да се окаже най-важният за целия сезон. Ако спечелим, имаме шансове да останем в групата, но и да не спечелим – ще се борим до край. Ще дам максимума от себе си с виолетовия екип и се надявам да вкарам доста голове!“, заяви Александър Мишов след подписването на договора си.