Любопитно

Маги Калейнска с предложение „Днес играем на…” към родителите

         Инициативата „Днес играем на …” стартира в периода на извънредно положение Маги Калейнска – доктор в направление „Теория на възпитанието и дидактика“, преподавател по педагогика във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий“.

Нейният блог http://1minmama.com/ набира изключителна популярност сред майки и татковци. В него тя им предлага игри за деца на възраст от 0 до 4 години. „ Това са идеи за бързи, лесни и полезни занимания с подръчни материали, които изискват минимална подготовка от страна на родителите. Освен това с удоволствие отговарям и на различни въпроси, приемам предложения и нови варианти от споделен опит”, разказва Маги Калейнска. Тя е майка и на близо 3-годишно момиченце, чието отглеждане и желание за пълноценен контакт я провокира да събере идеите си за съвместно прекараното им време.

Щастлива съм, че към инициативата вече се присъединиха редица български блогъри и влогъри и заедно с тях ще се погрижим идеите да бъдат разностранни. Предложенията за игри и занимания може да намерите: 

В блога, където са подредени и по възраст: http://1minmama.com/
Фейсбук: https://www.facebook.com/1minmama/
Инстаграм: https://www.instagram.com/1minmama/
с #днесиграемна

  А ако на вас ви харесат и са ви полезни, ще се радвам да споделите за блога и инициативата на своите приятели, за да направим престоя вкъщи приятен и полезен за максимално много деца и родители”, споделя още Маги Калейнска.