Социални дейности

Куп деца зарадваха от Интеракт клуб чрез своята кампания „Подари топлина“

Преди дни младежите от Интеракт клуб – Велико Търново раздадоха дрехите, които успяха да съберат по време на благотворителната си кампания „Подари топлина“ от декември м.г. Специално за целта тя бяха обособили своя къщичка в парк „Марно поле“ по време на Коледния базар и в рамките на три дни очакваха граждани да се включат в инициативата им.

Разпределени бяха над 1 500 килограма облекло на деца от 0 до 18 години от 12 социално слаби семейства от Велико Търново и селата Ресен, Водолей и Леденик, уточниха младежите.

Скъпи приятели, благодарим на всички, които дариха дрехи по време на акцията ни. Благодарение на всички вас бяха събрани повече от нужните дрехи, което наложи сортиране и разпределяне на същите по пол и възраст на нуждаещите се деца. Събраните дрехи вече достигат до децата, съгласно списък предоставен ни от отдел “Закрила на детето” при Агенция за социално подпомагане. Благодарим на всички, които се включиха в инициативата!“, написаха и на Фейсбук страницата си от Интеракт клуб – Велико Търново.

снимка – архив Интеракт клуб – Велико Търново