Любопитно

Конкурс „Бодлите на таралежите“ организира отново фондация „Братя Мормареви“

За четиринадесети път фондация „Братя Мормареви“ обявява редовния си конкурс „Бодлите на таралежите“. В него могат да участват творби на ученици от цялата страна и чужбина, на възраст от 12 до 19 г., съобщават от фондацията. Категориите на конкурса са две: ЕСЕ и РАЗКАЗ.

Всеки може да се включи в единия или и в двата раздела на конкурса. Материалите в обем до 3 стандартни страници не трябва да са публикувани до този момент. Необходимо е текстовете да са придружени с точен адрес и с телефон за връзка, както и с информация за възрастта, класа и училището. Крайният срок за приемане на творбите е 15 август 2020 г. Те се изпращат на електронен адрес: office@mormarevibrothers.com, или по пощата на адрес: СОФИЯ 1164 бул. „Джеймс Баучер“ 23, фондация „Братя Мормареви“ – за конкурса „Бодлите на таралежите“.

Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще има и допълнителни награди по 300 лева. И в двете категории на конкурса темата на съчиненията е напълно свободна.