Икономика Любопитно

Кои магазини в България предлагат кодове за отстъпки

Всеки има своята страст и хоби, а пазаруването неминуемо е една от тях. Особено след като се е превърнало в неотменима част от всекидневието ни. Шопингът става все по-лесен благодарение на достъпните източници за него – Интернет и спомагателните средства като кредитни, дебитни карти или опцията за заплащане при доставка на стоката. Вече всички поръчват от дивана в хола, а докато пазаруват, могат и да пестят. Това е възможно посредством употребата на кодовете за отстъпка, които се осигуряват от все повече сайтове, предлагащи продукти и услуги.

Какво представляват кодовете за отстъпки?

Кодовете за отстъпки са буквено-цифрови купони, които потребителите може да прилагат преди завършване на дадена покупка в Интернет. Различни търговци, опериращи онлайн, използват промо кодовете като маркетингов инструмент за привличане на нови клиенти и задържане на настоящите такива. Поради тази причина промо кодовете могат да бъдат публични или индивидуални. Също така съществуват кодове, носещи отстъпки с натрупване. Ваучерите за отстъпка могат да гарантират по-ниска цена, да осигурят безплатна доставка или да дадат определен подарък или бонус сума при първа поръчка. Вариантите са много, затова е добре да се съблюдават съответните условия и правила, свързани с прилагането на кодовете за отстъпка.

В момента в България има разнообразни сайтове, които дават информация за кодове с отстъпки при електронно пазаруване. Такъв сайт е https://www.отстъпка.бг/. Специализираният портал предоставя промоционални кодове за онлайн пазаруване в България.

Кои магазини в България предлагат кодове за отстъпки?

Все повече търговци в България започват да следват примера на световната онлайн търговия, предлагайки разнообразие от кодове за намаление в Интернет пространството.

Кодове за отстъпка в маркетплейси

Може би, през последните няколко години маркетплейсите се позиционираха като едни от любимите платформи за пазаруване на купувачите. Тайната им се крие в това, че на едно място можете да намерите всичко от хладилник до пелени за бебето, а отделно от това оферират различни промоционални активности и кодове за отстъпки. Пример за предпочитан маркетплейс, опериращ активно в Румъния и България, е Амазон. Друг маркетплейс, който е доста харесван от българските потребители и ги изненадва постоянно с промо кодове, е Vivre.

Кодове за отстъпка в сайтове за дрехи, обувки и аксесоари

След маркетплейсите най-често може да се възползвате от кодове за отстъпки за онлайн магазини, които продават дрехи, обувки и аксесоари. Това е една чудесна възможност да си подновите гардероба с интересни модни находки, а в същото време и да спестите пари. Сред сайтовете, генериращи кодове за отстъпки, са гиганти като  Zara, Аnswear, Footshop, Oysho и прочее“ по следния начин „Сред сайтовете, генериращи кодове за отстъпки, са гиганти като Zara, Аnswear, Footshop, Oysho и проче.

Кодове за отстъпки в сайтове за техника

Кодовете за отстъпките са маркетингов похват, който е често използван и от онлайн магазините за техника. Примери за надеждни търговци, които предлагат намаления за потребителите си чрез купон кодове, са Ardes.bg, Technomarket.bg, Technopolis.bg, Zora.bg, други. Чрез техните отстъпки може да се възползвате от атрактивни оферти при пазаруването на дори по-големи и луксозни стоки за дома и офиса като телевизор, лаптоп, офис техника.

Кодове за отстъпка в сайтове, предлагащи услуги

Както стана ясно – на пазара няма бизнес ниша, в която брандовете да не предоставят кодове за отстъпка. В сферата на услугите като пример за бизнес, който осигурява промо кодове, се откроява българската компания за хостинг услуги – СуперХостинг.

Преди да планирате следващото си шопинг приключение ви съветваме да проучите също къде се предлагат актуални промоции и възможности за пазаруване с кодове за отстъпки. Така ще закупите желания от вас продукт на най-добрата оферта.