Денят Икономика Образование

Кариерният форум „Pitch Boothcamp” среща младежите с 15 ментори от различни сфери

Осмото издание на кариерния обучителен семинар „Pitch Boothcamp” ще се проведе днес  от 08.30 до 19.00 часа в офиса на Taxback International на  бул. „Никола Габровски“ 63А. Форматът представлява интензивен еднодневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании.

Семинарът се провежда за втори път извън София. Събитието предоставя възможност на младежите да опишат своите силни страни по атрактивен за компаниите начин, да формулират краткото си представяне т.нар. pitch и дава информация относно видовите компании и сегментирането на пазара.

По време на форума участниците ще имат възможност да се срещнат и с топ ментори от страната. Тази година ще се включат 15 представители на различни компании и институции. Част от тях ще са директорът на НАП-Велико Търново Ивайло Захариев, Антоанета Калушкова- създател и управител на Център за родители „Happy mums“, системният архитект на „Тинузавър“ ООД Ивайло Николов, Цветанка Иванова, офис мениджър в „TAXBACK Group“.

С участниците ще работнят и Александър Иванов- образователен директор на „SoftUni“, Анна Петкова и Бранислава Йович от „A DATA PRO“,  Кристина Илиева- мениджър в „CWS BOCO Bulgaria“, Наталия Футекова, управляващ съдружник на ERP.BG, Петър Пройков, координатор в „Заедно в час“ и Люба Павлова от „Fantastic services“.

В панела „Историята на успелите“ ще се представят Николай Корчев, ръководител на клуб за народни танци „Плетеница“, д-р Калин Василев, създател на „Turnovoruns“  и Юлия Нойхов