Любопитно

Как да си поставим правилните цели е тема на поредната лекция „Лична ефективност“

Целите. Как да ги впрегнем за своята лична ефективност, как да набележим дългосрочни цели и да ги следваме – всичко това ще обсъди психологът Георги Георгиев, който във Велико Търново ще проведе третия безплатен семинар за лична ефективност. Това ще се случи на 27 март в споделеното работно място Freeдом 21.

 

„Първите две публични събития надминаха очакванията ни”, сподели домакинът Григор Караиванов. Повече от 60 души преизпълниха споделеното работно пространство, а това само по себе си разкрива интереса, който търновци проявяват към себеусъвършенстването. Георги Георгиев е психолог и от известно време насам развива проекта „Лична ефективност”. „Може би е подходящо да подчертаем, че той работи на две-три места и успява да управлява времето си много добре. Това доказва, че неговата идеология действа. Той тества всичко първо върху себе си и след това го оптимизира и представя на по-широка аудитория”, коментира Караиванов.

Във Freeдом 21 вече се проведе един пилотен курс по лична ефективност, разработен съобразно методологията на Георги Георгиев, десет души се включиха в това обучение. Предстои да се проведе и по-голям семинар, който ще бъде отворен за всеки. „Интересът е много голям. Не знам дали е така, защото хората искат да бъдат по-ефективни и да успяват в това, с което се занимават”, коментира Григор. Ценностите, в основата на ефективността е тема на предстоящата лекция, тя традиционно ще стартира в 19 часа, в удобно време както за работещи, така и за учащи. В рамките на един час ще се проведе събитието, след което ще се проведе и неформален нетуъркинг, уточни Григор Караиванов.