Любопитно Спорт

Кажи ми какво тренираш, за да посоча кои дамски клинове Nike са за теб

Всеки спортен бранд печели женската аудитория с иновативни, актуални, удобни и най-вече секси клинове. Но знаете ли, че Nike са единственият бранд, който предоставя различни дамски клинове за различните спортове? Оказа се, че компанията има решение за всякакъв тип активност за жени. По този начин изборът за дамите за перфектния клин не просто е опростен, но и идеален според индивидуалните и спортните им нужди.

Дамски клинове Nike за йога

Те са характерни с изчистената си кройка и визия и висока талия. Всичко излишно е премахнато, за да остане фокусът само към най-важното – хармонията между тялото и дрехите, които го покриват – в духа на йога философията за простичък духовен начин на живот.

От Nike разполагат и с няколко варианта за бягане

Спортните клинове за тичане за дамите са няколко, като напоследък популярен стана така нареченият „tech” модел, който впечатлява с изключително високата си степен на адаптивност към тялото. И като в повечето модерни джаджи днес, и в този клин си има екстри за ваше удобство. В Nike дамските клинове за тичане дамите разполагат със специално почти невидимо и непречещо на гъвкавите движения джобче, в което да побират най-важното, излизайки от вкъщи за сутрешния си крос – телефон, няколко банкноти за джобни и ключовете а вкъщи.

Множество Nike дамски клинове за свободното време

Тези модели нямат нищо общо по визия с досега споменатите специализирани продукти. Обикновено от Nike групират няколко приложения на такъв тип клин. Той е идеален както за ежедневието, когато мързелувате у дома или прекарвате страхотни моменти сред природата, така и за бързата ви тренировка вкъщи, когато нямате настроение или време да отидете до залата.

АероАдапт дамски клинове за потни тренировки в жегата

Всъщност, с този клин изпотяването е невъзможно. Няма значение колко интензивна ще е вашата кардио тренировка или колко градуса е ударил живакът през най-горещите дни от годината. Иновативната технология, използвана за създаването на тази дишаща и позволяваща бързата циркулация на въздуха материя премахва и най-малкия риск от спарване по време на тичане и фитнес.

От Nike в действителност имат за всекиго по нещо

Трудно е да изброим всички видове дамски клинове Nike. Просто защото те са десетки. За да ви покажем нагледно обаче, че от Nike имат наистина за всекиго по нещо, ще споменем една наистина ексклузивна линия. Тя е строго таргетирана и посветена на едновременно активно трениращите и предпочитащите тичането или кардио тренировките миньончета, които освен всичко друго държат и на устойчивостта в модата, защото тези клинове съдържат 50% рециклирани материали.

Както виждате, Nike определено знаят как да угодят на всички свои лоялни и дългогодишни клиенти!

Платена публикация