Любопитно

Йордан Цветанов след „България търси талант“: „Уважение към децата и респект“

Слязохме от звездната сцена на „България търси талант“, за да тръгнем към следващото предизвикателство. Нашето изпълнение е послание. Изключително сме горди и ви благодарим за огромната подкрепа! Благодарим и на екипа на предаването за високия професионализъм и за отношението им към нас! Защото, когато всеки е на мястото си, може и знае какво прави, нещата се получават! Щастливи и благодарни сме!„. Това написа във Фейсбук профила си Йордан Цветанов, ръководител и диригент на „Джуниър бенд“ към СУ „Ем. Станев“ след снощния финал на предаването „България търси талант“.

Момчетата и момичета от атрактивната ученическа банда се класираха на второ място по зрителски вот. Те впечатлиха журито още с появяването си в началото на надпреварата, получиха и огромната подкрепа на великотърновци и зрители и уверено стигнаха до финал. Там изпълниха фрагмент на химна на Велико Търново в нов аранжимент и химна на Р България.

Децата са победители. Благодарим на всички, които са ни подкрепяли и са били с нас през цялото време и са се вълнували с нас. Доверие и отношение са показали. Толкова много участници имаше, толкова добре подготвени. Уважение към децата и респрект към тях„, сподели и за Общинското радио Йордан Цветанов, часове след финала на „България търси талант“.

Във финала на един от най-оспорваните сезони на предаването зрителите видяха отлично подготвени, уникални и запомнящи се талантливи участници, с мисии и каузи достойни за уважение. За първи път целият финал на шоуто на живо бе с жестов превод.

снимка – bTV

Кремена Крумова – Попова