Култура

Истински „Нокаут” за киноманите

Истински, вълнуващ филм, след който зрителят си тръгва пречистен. Така търновци определиха новата лента на Ники Илиев „Нокаут или Всичко, което тя написа”.

След редица травми на ринга, Арън (Гари Дърден) се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен.

Тогава среща с Жана (Саня Борисова-Илиева), момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби (Орлин Павлов), брат на Жана. Той е млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си.

Именно от Търново стартира промо-турнето на филма, в същия ден екипът посети и морската ни столица, а в неделя – Бургас и Стара Загора.

Стотици търновци се срещнаха с екипа на „Нокаут” в старопрестолното кино „Палас”. Сред тях бе и ко-продуцентът – адвокатът Мирослав Евтимов. Малки и големи с часове се редиха на опашка, за да се снимат с любимите си актьори и да вземат плакат с автограф от тях. Каква беше атмосферата в киното и какви впечатления споделиха Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов – вижте във приложеното видео.

Снимка: Ники Илиев, facebook