Политика

Инж. Даниел Панов: Най-важна е приемствеността и трябва да я предаваме на децата си

С благослов за здраве, отслужен от Великотърновския митрополит Григорий, ГЕРБ-Велико Търново откри днес своята предизборна кампания. Кандидатът за кмет на Общината инж. Даниел Панов, кандидатите за общински съветници и за кметове на населените места бяха придружени от семействата си в храма „Възкресение Христово“. Тук бяха и депутатите от ПП ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.

„Не случайно избрахме този храм днес, защото за мен приемствеността е много важна. Когато през 2011 г. се кандидатирах за кмет, бившият градоначалник Драгни Драгнев ми каза да не се отказвам, да продължа напред и да отворя вратите на тази църква. Тази приемственост я наследи и кметът д-р Румен Рашев, аз я продължих и успяхме да завършим храма и днес тук великотърновци да идват със своите семейства да се черкуват. Тази приемственост трябва да я предаваме и на нашите деца, защото семейството е най-важно.“ – каза кандидатът за кмет на община Велико Търново от ПП ГЕРБ инж. Даниел Панов. Потвърждение на приемствеността беше и присъствието в храма на дъщерята на вече покойния Драгни Драгнев Силвана.

„Тръгвам в тази кампания със светли мисли, защото съм убеден, че това, което трябва да се случи за Велико Търново, ще го направя с хората до мен. Когато започнах първия си мандат като кмет, моите синове ми казаха, че в града няма достатъчно развит спорт. Това беше и желанието на всички младежи тогава и мисля, че ние успяхме да направим много в тази посока. И днес се гордеем с постиженията на младите хора в областта на спорта и изкуството и благодарение на всички преподаватели и треньори, дали всичко от себе си за обучението им.“ – подчерта инж. Даниел Панов.

Мария Христова