Политика

Избраха Михаил Михалев за заместник-председател на БСП-Велико Търново

32-годишният журналист Михаил Михалев беше избран за заместник-председател на Общинския партиен съвет на БСП във Велико Търново. Така заместниците на Стефан Стефанов стават трима. Михалев ще работи в ресор „Медийна политика и връзки с обществеността“. През март той оглави и Младежкото обединение. Младият социалист е завършил „Политическа журналистика“ и е магистър по педагогика. Повече от 10 години работи в местни медии, бил е пресаташе на областния управител инж. Георги Рачев и учител по журналистика.

Новият заместник-председател беше избран на заседание на Пленума.  Общинският партиен съвет се събира във връзка с проекта „Визия за България“. Социалистите насрочиха цикъл от събрания на основните партийни организации в общината, където членовете на партията ще могат да дават своите предложения, които ще бъдат утвърдени и включени в проекта.

Миналата седмица и председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова представи  „Визия за България“ във Велико Търново. На срещата дойдоха стотици жители на старата столица, които в продължение на 2 часа обсъждаха съдържанието и даваха своите предложения да депутатите от левицата.