Култура Любопитно

Здрава Каменова представя най-новия си комедиен моноспектакъл в читалище „Надежда“

ArtventЦентър за неформално образование и културна дейност АЛОС и Хитът на сезона представят на 24 май в читалище „Надежда 1869“ във Велико Търново най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова. В него ще се появят любими персонажи от най-популярните й комедии в нова и необичайна светлина („Жената е странно животно“, „Помощ, имам две деца“, „Бонбон“, „Когато рокът беше млад“).

Писателката Жива Каменарска е притисната от краен срок за написване на пиеса. В същото време в живота й нахълтват неуспяла амбициозна актриса, поп фолк певица, отчаяна домакиня и собственият ѝ брат. Всички те са на ръба и със спешна нужда да участват в тази пиеса. А когато се появява и една фалшива новина в пресата, нещата съвсем излизат от контрол.

Докъде ще бъде доведена Жива от манипулациите на тези герои и колко голяма е цената, която трябва да плати, за да създаде истински Хит? Неочакван обрат, какъвто дори писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане назад.

Предупреждаваме: в тази ситуационна комедия има опасност да се откриете, както и да припознаете ваши близки, което може да доведе до натрупването на голямо количество смях.

Постановката се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3u8tAIN