Любопитно

Защо кухните от дърво са толкова популярни?

Мебелите от масивна дървесина, съчетаващи изискан дизайн, луксозни текстури, благородни нюанси, са истински произведения на изкуството. Един дървен кухненски комплект може да внесе специална атмосфера на домашна топлина и уют във вашия интериор, да го направи по-замислен и функционален. Такива мебели съчетават екологичност и технологичен дизайн.

Модерната кухня от дърво е истинска класика, която ще бъде актуална във всеки един интериорен стил. Благородни мебели се вписват идеално в декора, издържан в стила на класиката, модернизма, Прованс и други.

Кухненски комплекти от дърво – най-големите предимства

Кухните от масивно дърво имат широк спектър от очевидни предимства, които ги правят високо оценени от потребителите. Това е на първо място:

Референтно качество, проверено на практика в продължение на десетилетия на експлоатация

Солиден, представителен дизайн, придаващ на интериора изтънченост и специален лукс

Създават атмосфера на комфорт и топлина

Екологичност, безопасност, липса на алергични реакции

Издръжливост, безупречна работа

Запазване на представителен външен вид, функционалност в продължение на много десетилетия

Хармония с всеки стил в интериора

Универсалност

Благодарение на изящни цветове, дървени текстури, такива кухни придават на стаята аристократичен вид

Голямото разнообразие от нюанси и текстури помага да се избере най-доброто решение за всеки интериорен дизайн

Поради обработката със специални антисептици, импрегнации, лакове, дървото не се влияе от висока влажност, температурни промени

Лекота на грижа (ако се появят драскотини, те могат лесно да бъдат покрити със специални фуги, восъчен мастик)

И накрая, естественото дърво има благоприятен ефект върху атмосферата в къщата, емоционалното и физиологичното здраве на човек.

Защо да заложим на кухня от дърво?

Дървените кухни се отличават с високо ниво на качество, което е изпробвано повече от едно десетилетие, а освен това такава кухня ще изглежда много солидна и благородна. Дървените кухни са отличен избор за всеки ценител на лукса и красотата.

 

В допълнение към високото качество, използваната дървесина създава уникална атмосфера на топлина и комфорт в помещението. Дървото е екологично чист и безопасен продукт, който не предизвиква никакви алергични реакции при хората.

При правилно производство и компетентна грижа след монтажа на мебели, кухнята е в състояние да служи на своите собственици в продължение на десетилетия без загуба на качество и атрактивен външен вид.

Дървото е в състояние перфектно да хармонира с всички интериорни стилове, което го прави абсолютно универсален материал, а външният вид, изтънчеността и луксът на масива придават на стаята аристократичен дух.

Що се отнася до използваните видове дървесина, в случай на изработка на дървена кухня в провинциален стил, най-добре е да използвате бор или дъб, които дори могат да бъдат боядисани в различни цветове – по преценка на клиента . Кухните от масивно дърво в класически стил също са много популярни.

Защо е по-добре да купувате кухни от масив по поръчка?

Защото в този случай ще бъдат взети предвид всички ваши желания относно външния вид и функционалност на мебелите, както и оформлението на стаята ви. Една от надеждните фирми, произвеждащи такива кухненски мебели е evrika.bg, която работи на пазара на мебели от много години и предлага на своите клиенти само висококачествени и модерни мебели на достъпна цена.

Дизайнерите ще създадат за вас уникални кухни специално за вашия интериор и така ще ви дадат възможност да готвите с удоволствие, а също така ще могат да направят дома ви още по-удобен и гостоприемен.

Днес сериозните компании за производство на мебели произвежда кухни от висококачествени компоненти. Така крайният продукт има висококачествени и функционални характеристики и е в състояние да осигури комфорт във всяка кухня. Това може да бъде и вашата. Достатъчно е само да знаете какво точно искате и да го поръчате! Останалото ще свършат специалистите.

Разгледайте кухните от дърво на Мебели Еврика – производител на кухни от масивно дърво.

 

Платена публикация